Батьківщина (2015) серіал

Батьківщина
У центрі сюжету — протистояння майора Олексія Брагіна і експерта-аналітика контртерористичного центру — Ганни Зіміної. У ході спецоперації на Північному Кавказі знищено табір з підготовки терористів і захоплено бункер, у якому виявлено виснаженого, прикутого до стіни, зарослого бородою чоловіка. Це майор, Олексій Брагін. Шість років тому потрапивши в засідку і втративши більшу частину товаришів, Брагін потрапляє в полон. Його визнають зниклим без вести. Їдучи в останнє відрядження, Брагін залишив у Москві сім'ю — дружину Олену, трирічного сина Івана і дев'ятирічну доньку Катю. Тепер він повертається в мирне життя, де його вже, на жаль, перестали чекати. Брагін намагається відновити стосунки з дружиною і дочкою, зблизитися з сином, але крім очевидних труднощів, ми бачимо і розуміємо, що у нього є якась таємниця, яку він ретельно приховує навіть від близьких. Незважаючи на ореол героя, після перших допитів Брагіна, Ганна Зіміна починає підозрювати, що той завербований терористами. Ґрунтуючись на власному досвіді та інтуїції, Ганна намагається розгадати таємницю Брагіна.
50%
0
50%
0

Жанри: детектив, драма, трилер
Вікові обмеження: в Україні 12+
Тривалість: 45 хв.
Країна: Росія

Творці

Режисери: ,
Сценаристи: ,

Акторський склад

Володимир Машков...Алексей Брагин
Вікторія Ісакова...Анна Зимина
Марія Міронова...Елена
Сергій Маковецький...Михаил Вольский
Андрій Мерзлікін...Олег Басов
Марія Шалаєва...Юля
Тимофій Трибунцев...Марат
Валериу Андрюцэ...Бен Джалид
Аліса Хазанова...Софья Вольская
Илья Исаев...Багмет, полковник КТЦ

Чи знаєте ви?

«Родина» — это адаптация американского сериала «Родина» (2011), являющегося аналогом израильского сериала «Военнопленный» (2009-2012).

Зображення серіала

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Батьківщина». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про серіал «Батьківщина»

Maha Mahina

7 квітня 2016, 12:11

Фильм нравится . Хоть я ненавижу   наши фильмы--но у Лунгина  П все  талантливое.Особенно хорошо играет  Виктория -счастья ей желаю. умница и обаятельная .
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Батьківщина, серіал 2015
Жанри: детектив, драма, трилер
Росія