Новини про серіал (2015)

3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
26 лютого 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий проект Курта Саттера, відомого завдяки створенню серіалу «Сини анархії», продовжує збирати акторів. У його серіалі «The Bastard Executioner» зіграють також Стівен Мойєр і Меттью Різ.

Серіал розповість історію лицаря-воїна Уілкіна Бреттла, який намагається впоратися з наслідками війни і вирішив скласти свою зброю. Але насильство знову його знаходить і вкладає меча в його руки.

Стівену Мойеру популярність принесла «Справжня кров», а Меттью Різ зараз грає головну роль в «Американцях». Персонаж Мойера є по-вуличному розумним і благородно підкованим. Раніше він був один із маршалів в армії якогось Вентріса (хто його грає поки невідомо), а тепер служить його камергером, канцлером і юстициарієм, будучи при цьому його другом і товаришем по чарці. Різ буде лише запрошеною зіркою. Він втілить розумного, безстрашного лідера уельських повстанців.

Головну роль у «The Bastard Executioner» зіграє новачок на телебаченні Лі Джонс, австралійський актор театру. Його Уілкіна Бреттла описують, як «високого, темного, імпозантного, емоційно глибокого і душевно змученого». Він є колишнім лицарем при дворі короля Едуарда I, а зараз живе простим сільським життям.

Також зіграють в серіалі Кеті Сагал, зірка «Синів анархії», за роль в яких вона отримала «Золотий глобус», і сам його творець Курт Саттер. Вони втілять загадкову і прекрасну ясновидицю Аннору і її охоронця Темного Німого, чиє обличчя ніхто ніколи не бачив. Інші члени каста: Флора Спенсер-ЛонгхерстСем СпруэллДаррен ЕвансДенні СапаниТімоті Ст. Мерфі (також з «Синів анархії»), Сара Уайт і Сара Суїні.

Режисером пілотної серії виступить один з режисерів «Синів анархії» Періс Барклай.

Зйомки пілота «The Bastard Executioner» розпочнуться 19 березня в Уельсі.