Новини про серіал (2005 – 2017)

11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...