Форум

Тема: Навісний обприскувач на трактор

Форум > Общее > Разговоры о кино

Mara

10 марта 2026, 20:31

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто вже купував навісний обприскувач на трактор? Потрібен для обробки поля, але не можу визначитися, де краще брати — у звичайному магазині чи через інтернет. Цікавить, чи відповідає техніка опису, як проходить доставка і чи допомагають з вибором моделі під трактор. Якщо у когось був реальний досвід покупки, буду вдячна за поради.

0 / 0 
marta_petrova

10 марта 2026, 22:11

Я нещодавно замовляла навісний обприскувач у інтернет-магазин Гідролідер https://hydrolider.com.ua/ua/g148549046-navesnye-opryskivateli-traktor і можу сказати, що покупкою залишилась задоволена. Перед оформленням мені допомогли визначитися з моделлю, пояснили різницю між варіантами та порадили об’єм бака і ширину штанги під наші задачі. Замовлення оформили швидко, доставку зробили без затримок, усе приїхало добре запаковане. У роботі обприскувач показав себе нормально: розпилює рівномірно, працює стабільно і значно спростив обробку поля. Тепер на ці роботи витрачається менше часу, тому для нашого господарства така покупка виявилась дуже корисною.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...