Форум

Тема: Шукаю нормальні курси англійської у Львові

Форум > Общее > Разговоры о кино

tally98

12 февраля 2026, 16:46

Привіт усім! Я вже рік намагаюся підтягнути англійську самостійно через Duolingo та YouTube, але ніяк не можу перейти на нормальне спілкування. Розмовляти соромно, граматика плутається, слова забуваються через день. Хочу знайти офлайн-курси у Львові, щоб ходити на заняття, спілкуватися з людьми в групі, мати викладача, який поправлятиме. Бажано не дуже дорого, з хорошими відгуками і щоб був результат швидко.

0 / 0 
evan

12 февраля 2026, 16:54

Привіт! Якщо шукаєш дійсно ефективні курси англійської мови у Львові AP Courses. Вони пропонують офлайн-формат саме в місті Львів, є групові та індивідуальні заняття. У них авторська методика Close to You — вона працює через візуальні та асоціативні методи, щоб краще запам'ятовувалося. Гарантують письмово, що за рік досягнеш C1 (якщо ні — довчають безкоштовно). Персоналізований підхід: підбирають викладача під твій темперамент і темп, змішане навчання (теорія + практика + індивідуальні завдання). Є інтерактивна платформа з 3D-моделями, персональна підтримка, маленькі групи. Плюс подарунки, розіграші техніки, мотивація. Підготували понад 500 людей до Language Cert і є платиновими партнерами Cambridge Club.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...