Форум

Тема: Дівчата, де брали теплі светри цього сезону - які реально гріють?

Форум > Общее > Разговоры о кино

Mark159

4 декабря 2025, 16:32

Мерзну страшно цього року, опалення ледь жевріє. Накупила собі різних светрів в мас-маркеті, на вигляд ніби теплі, об'ємні, а виходиш на вулицю - продуває наскрізь. Таке враження, що гріє тільки назва. Дівчата, порадьте, з якої пряжі треба брати, щоб реально було тепло? І де таке диво можна купити в нас, щоб не за всі гроші світу? Бо я вже дивлюсь на ціни на кашемір і плакати хочеться.

0 / 0 
ТоТ

Я теж раніше велася на гарні пухнасті светрики з акрилу, поки не зрозуміла, що це пластик, який не гріє. Зараз беру тільки ті, де у складі є мінімум 50% натуральної вовни. Найкраще гріє альпака або меринос, вони тонкі, але терморегуляція там супер. Звичайний овечий шерстяний теж ок, але може кусатися. Шукай на бірочках склад, а не просто мацай на дотик, бо зараз синтетику навчилися робити дуже м'якою.

0 / 0 
Mark159

З вовною зрозуміло, буду шукати. А як щодо конкретних магазинів? Бо ходити по ТЦ і читати кожну бірку немає часу. Може, хтось замовляв онлайн і залишився задоволений якістю? Цікавить щось середнє по ціні, не люкс, але щоб і не скатався після першого прання. І бажано, щоб модель була сучасна, оверсайз, а не як з бабусиної скрині.

0 / 0 
ТоТ

4 декабря 2025, 16:35

Ми дружині замовляли пару теплих речей на Конфіскаті, там трапляються дуже пристойні светри жіночі https://konfiskat.ua/catalog/woman/odezda/cat_kofty-i-svitera-31--p1_28 з хорошим складом. Ціни там, до речі, дуже демократичні, можна взяти два за ціною одного в бутіку. Головне, читай опис під кожним товаром, там чесно пишуть склад тканини. Ми брали в’язаний кардиган з додаванням вовни, то він реально теплий і за зиму катишками не пішов. Ще раджу звертати увагу на горловину - якщо хочеш тепла, бери з високим коміром-стійкою, це +100 до комфорту. Щодо моделей, то там зараз повно оверсайзу і стильних фасонів, вибір великий. Тільки прати такі речі треба обережно, в холодній воді і сушити горизонтально, тоді вони служать роками.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...