11 октября 2025, 14:44
Планую купити пару подовжувачів для дому і роботи, але зовсім заплутався в брендах. Хочу, щоб було якісно, без перегрівів і щоб дроти не плавились через кілька місяців. Хтось реально користується якимись перевіреними виробниками і може порадити нормальний варіант?
15 октября 2025, 23:40
Я давно користуюсь подовжувачами від перевірених виробників і можу сказати, що економія на якості тут недоречна — дешеві моделі швидко перегріваються, ізоляція дротів стає м’якою, а термін служби мінімальний. Варто звертати увагу на товщину провідника, наявність захисту від перевантаження і сертифікацію якості. Надійний варіант реально можна знайти в офіційному інтернет-магазині ECOHOME у розділі побутові пристрої. Це товар від виробника, перевірений та безпечний для дому та роботи, із нормальним ресурсом використання та захистом від перегрівів
Вы можете выбрать, на каком языке читать наш сайт – на украинском или русском.
Украинские названия зарубежных фильмов часто отличаются от российских, но до сих пор многие украинские кинотеатры берут названия с российских сайтов, вместо того, чтобы переводить с украинского. Например, «Атомная блондинка» в России назывался «Взрывная блондинка», «Махач учителей» – «Битва преподов», «Салли» – «Чудо на Гудзоне», «Аудитор» – «Расплата» и т.д. Чтобы такой неразберихи не было у нас, мы сделали отдельные локализованные версии для украинских и для российских зрителей.