Форум

Тема: Де в Києві можна знайти надійний сервіс для діагностики й ремонту техніки Apple?

Форум > Общее > Разговоры о кино

undina

5 августа 2025, 15:03

Де в Києві можна знайти надійний сервіс для діагностики й ремонту техніки Apple? Маю iPad, який почав дивно поводитись: батарея швидко сідає, іноді екран не реагує на дотики. Боюся віддавати його в перший-ліпший сервіс, бо пристрій не з дешевих і хочеться, щоб ремонтом займалися дійсно професіонали. Можливо, хтось уже стикався з подібною ситуацією й може порадити перевірене місце?

0 / 0 
niba

5 августа 2025, 15:05

Можу порекомендувати сервіс, яким сам користувався кілька разів – це DoctorFix. Тут реально працюють фахівці, які розуміються саме на пристроях Apple, а не просто намагаються "полагодити що завгодно". Коли в мене зламався iPad, у DoctorFix спочатку провели повну діагностику й пояснили мені, що саме сталося з пристроєм, які є варіанти вирішення проблеми й скільки це коштуватиме. Мені сподобалося, що все прозоро: жодних "прихованих" послуг чи оплат, про все попереджають заздалегідь. Ще плюс – швидкий ремонт айпада https://doctorfix.com.ua/ipad-catalog . Часто навіть складні поломки виправляють у день звернення, а якщо потрібні деталі, їх оперативно замовляють. Я особисто залишився задоволений якістю сервісу та підходом до клієнта.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...