Форум

Тема: Як вибрати нормальний жіночий спортивний костюм?

Форум > Общее > Разговоры о кино

anna_griban

4 июня 2025, 15:13

Дівчата, хлопці, дуже прошу поради! Підкажіть, як зараз вибрати нормальний жіночий спортивний костюм, щоб і виглядав стильно, і носився зручно, і щоб не розлізся після двох прань. Бо я вже голову зламала. Одні пишуть, що тканина класна, а потім у відгуках – нитки стирчать. Другі – розмір не той. Дуже хочу щось універсальне: щоб можна було і на прогулянку, і у спортзал, і навіть просто вдягти, коли на дачу їду чи в подорож. Не хочу платити за “бренд” тільки заради назви. Може, хтось реально брав щось хороше й недороге – поділіться, будь ласка! І якщо є сайти, де можна подивитись – теж раджу!

0 / 0 
ivanivanov

4 июня 2025, 15:14

О, знайома ситуація! Моя сестра теж нещодавно шукала жіночий спортивний костюм – півмісяця мені мозок виносила, вибирала. То не той крій, то колір не такий, то штани якісь широкі, що аж як піжама. Але врешті вона знайшла варіант з м’якої трикотажної тканини – не тягнеться сильно, але не сковує рухів. Дуже хвалила – сказала, що і після прання все ок, не втрачає форму. Я не спец у моді, але як на мене, виглядав він цілком ок – стримано, але по-спортивному. Так що раджу брати не надто обтягуючі моделі, бо потім самій некомфортно буде.

0 / 0 
Mark159

4 июня 2025, 15:15

Моя дівчина – фанатка комфорту, і коли вона обирала жіночий спортивний костюм, то сто разів міряла різні моделі. В результаті взяла костюм із худі на замку і високою посадкою штанів. Каже, що дуже зручно, бо вранці, коли ще прохолодно, можна застебнутись, а коли теплішає – розстебнула і все. Дуже їй зайшли моделі з невеликим логотипом збоку, а не оці величезні написи через весь живіт. Звертай увагу на тканину – поліестер дешевший, але в ньому парко, краще бавовна з еластаном. І ще – не бери костюми з тонкими штанцями, бо потім або просвічують, або десь обдираються.

0 / 0 
ТоТ

4 июня 2025, 15:16

Я купував дружині жіночий спортивний костюм перед поїздкою в гори. Шукав довго, бо хотілося, щоб був не просто “гарненький”, а ще й практичний. У результаті взяв комплект з щільної тканини, щось типу футера з начосом. Це не просто кофта зі штанами – це реально костюм, який тримає форму, не розтягується після прання, не “сідає” і не линяє. Колір був темно-сірий – дуже універсальний, під усе пасує. Ще зверни увагу, щоб пояс у штанах мав шнурок – так краще регулювати, і не злітає при бігу чи активних рухах. Купував на сайті, де вибір великий і все по категоріях розкладено – є й тонші варіанти, і утеплені. Цей жіночий спортивний костюм дружина вже носить другий сезон – каже, що краще за будь-які “фірмові”, які ми купували раніше. Виглядає модно, зручно, і підходить і для прогулянок, і для поїздок.

0 / 0 
Danira

5 сентября 2025, 21:02

А ви дуже турботливий чоловік!

0 / 0 
saced

6 сентября 2025, 19:02

Я також хочу порадувати свою дружину, й таких чоловіків є багато, що купують своїм половинкам одяг. Дивлюсь на сайті https://maxa.ua/kostyumy/ жіночі костюми МАХА. Вони мають чудовий вибір стильних та елегантних варіантів, які підійдуть як для офісу, так і для більш святкових подій, а також в спортивному стилі. Тут можна знайти все від класичних моделей до модних трендів, тож я впевнений, що знайду щось, що точно сподобається моїй дружині.

0 / 0 
SEULL55

9 сентября 2025, 13:29

До костюма ще й куртка одразу проситься....

0 / 0 
InnaKovlina

11 сентября 2025, 21:33

Ой не кажіть. В мене саме спортивний костюм та куртка є таким собі маст хевом на осінь. Якщо перше я ще літом встигла придбати, но куртки ще досі не маю.... Дивилась сьогодні на сайті німецького бренду BRAGGART жіночі куртки і декілька моделей мені дуже сильно сподобались. Серед них, скоріш за все, я і буду обирати

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...