- Вход/Регистрация
- На главную
- Афиша
- Фильмы
- Видео
- Фото
- Новости
- Форум
-
Украина
язык сайта: русский
Форум
Тема: Декларації
Вернуться ко всем сообщениям
Вернуться ко всем сообщениям

Danira
23 марта 2025, 15:21
Декларації про доходи, майно та фінансові зобов'язання є інструментом, який дозволяє громадськості побачити, на яких фінансових засадах функціонують державні службовці, депутати, судді та інші публічні особи. Це створює основу для підзвітності та дозволяє виявити потенційні конфлікти інтересів або незаконні доходи.
0 / 0

Faina
24 марта 2025, 09:17
Публічні декларації відіграють важливу роль у підвищенні рівня прозорості та доступу до інформації про фінансовий стан чиновників. І зараз вся інформація є у відкритому доступі, знайти електронні декларації чиновників можна завдяки сервісу Сканбі. Це дає змогу громадянам, журналістам та антикорупційним організаціям оперативно перевіряти дані про доходи, майно та інші активи публічних осіб. Сервіс Сканбі робить цей процес максимально зручним і доступним.
0 / 0

Огги
26 марта 2025, 12:53
Коли я тільки почав працювати з новими контрагентами, з’явилося багато питань щодо їх надійності. І я зрозумів, що найкраще почати з перевірки їх даних, аби бути впевненим у чистоті угод. Використав цю платформу для перевірки ФОП за ЄДРПОУ https://edrpou.ubki.ua/ua і це справді зручний інструмент! За кілька хвилин отримав всю необхідну інформацію про контрагента: дату реєстрації, основний вид діяльності та інші важливі дані. Важливо, що я можу перевіряти ці дані в реальному часі, не чекаючи довго і не переживаючи про можливі помилки у документах. Це дуже допомагає при укладанні угод, адже ти точно знаєш, з ким працюєш. Я вже кілька разів звертався до цієї платформи, і завжди отримую вичерпну інформацію. Також приємно, що сайт працює швидко і без перебоїв. У результаті, я почуваюся спокійно і впевнено, бо не залишаю жодних шансів на неприємні сюрпризи в майбутньому.
0 / 0
Самые ожидаемые фильмы:
Элио (19 июня), Мир Юрского периода: Возрождение (3 июля), Супермен (10 июля), Фантастическая четвёрка: Первые шаги (24 июля), Блэйд (6 ноября), Аватар: Огонь и пепел (18 декабря), Ваяна (9 июля), Бэтмен 2 (1 октября), Мстители: Секретные войны (6 мая), Аватар 4 (20 декабря)