Форум

Тема: Психотерапевт онлайн

Форум > Общее > Разговоры о кино

Dionis

19 апреля 2023, 23:55

Якщо ви шукаєте психотерапевта онлайн, я б хотів додати, що такий формат допомоги може бути дуже ефективним. Якщо ви не можете зустрітися з психологом особисто, через транспортні проблеми або здоров'я, то онлайн консультації можуть бути дуже корисним варіантом.

0 / 0 
Kira

20 апреля 2023, 00:19

Привіт. Якщо ви таки потребуєте допомоги, раджу терміново звертатись до спеціаліста. Я можу порадити вам сайт, де можна знайти досвідчених психотерапевтів, які проводять онлайн консультації. Наприклад, я знаю про даний сервіс психологів та психотерапевтів онлайн https://psychologyua.com , адже сама зверталась до них. Їхні психологи забезпечують професійну допомогу за різними напрямками: відносини, депресія, тривога та багато іншого. Ви можете знайти там багато інформації про них, їх послуги та контакти. Також на цьому сайті є можливість запису на онлайн-консультацію з психологом.

0 / 0 
Boris

2 июня 2023, 15:29

Так, це дійсно зручно, онлай консультації психологів тепер практикують майже всі психологічні центри. Це зручно і для пацієнтів і для спеціалістів. Адже багато людей просто не можуть прийти особисто через зайнятість, а багато хто соромиться.

0 / 0 
Armiya

2 июня 2023, 16:09

Не знаю, як кому, а мені, наприклад, краще підходить консультація онлайн, якщо це потрібно. Через надмірну зайнятість на роботі просто немає часу, щоб відвідати психолога. А це іноді дуже потрібно через те, що ми зараз майже постійно знаходимось у стресових ситуаціях.

0 / 0 
Jekk

3 июня 2023, 11:15

Сьогодні дуже багато людей страждають психологічними розладами. Причин може бути дуже багато. І тому для цього потрібні психологи. Тому що страждає людина свідомо не розуміє чому йому погано але ось в підсвідомості можуть знаходиться негативні події в минулому. І навіть негативні події про дружбу. Зараз це теж поширена проблема. І ось на цю тему вплив дружби на ваше психічне здоровя в якій детально описана дана проблема.

0 / 0 
Michail22

3 июня 2023, 14:15

В будь-якому випадку, важливо відзначити, що онлайн консультації не можуть замінити особисту зустріч з лікарем або психотерапевтом, особливо в ситуаціях, коли стан людини є критичним або потребує медичної уваги. У таких випадках краще звертатися до надійних медичних установ або кваліфікованих фахівців.

0 / 0 
Boris

8 июня 2023, 13:04

Зараз дійсно допомога психолога з різних питань потрібна багатьом з нас. Адже ми живемо у стані майже постійного стресу, то ж не вагайтеся, якщо у вас виникла якась психологічна проблема. Відвідайте спеціалічта, адже зараз для цього не треба з'являтися до психологічного центру особисто, можна отримати консультацію онлайн.
0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...