Оновлення

19 вересня 2024,  13:51 | Оновлення

«Київський Тиждень Критики – програма «Фокус: Україна – Нідерланди»» – це шість прем’єр сучасних гітів українського та нідерландського кіно. Куратори фестивалю обрали для програми три стрічки, які найкраще дають уявлення про стан нідерландського кінематографа. З іншого боку, команда кінокритиків з Нідерландів обрала три фільми, що відображають український кінопроцес, із його жанровими та авторськими пошуками.

Читати далі...
19 вересня 2024,  13:22 | Оновлення

Вийшов перший український тизер сиквелу суперуспішного хіта про пуделя з рожевим волоссям – «200% Вовк»! Приготуйтесь до ще більших пригод собачої банди, бо 100% було замало! В кінотеатрах України з 31 жовтня.

Читати далі...
17 вересня 2024,  15:36 | Оновлення

Вийшов фінальний український трейлер третьої частини пригод Венома «Веном: Останній танець» з Томом Гарді в головній ролі. В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 24 жовтня.

Читати далі...
15 вересня 2024,  12:24 | Оновлення

Вийшов офіційний український тизер горору «Вовкулака» – нової моторошної історії від Blumhouse та режисера-візіонера Лі Воннелла, творців культового трилера «Людина-Невидимка»! В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися наступного року – з 16 січня.

Читати далі...
11 вересня 2024,  08:58 | Оновлення

Пропонуємо переглянути український трейлер римейку міжнародного хіта – «Ліга мільйонерів», який можна буде подивитися в кінотеатрах цього місяця – з 19 вересня.

Читати далі...
10 вересня 2024,  18:53 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер франузько комедії «Караоке» з Мішель Ларок та Клаудією Тагбо в головних ролях. В кінотеатрах України фільм можна буде переглянути з 26 вересня.

Читати далі...
5 вересня 2024,  06:14 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер комедійсного трилеру «Великий маніпулятор» з Пітером Сарсґаардом і Біллі Магнуссеном у головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 12 вересня.

Читати далі...
29 серпня 2024,  11:30 | Оновлення

Вийшов офіційний трейлер документальної стрічки «Підйомна сила» про роботу військової авіації ЗСУ під час війни. В кінотеатрах фільм можна буде подивитися з 10 жовтня.

Читати далі...
29 серпня 2024,  11:07 | Оновлення

Пропонуємо переглянути український трейлер анімаційного фільму «Моя химерна сімейка», який вийде в кінотеатрах України з 12 вересня.

Читати далі...
15 серпня 2024,  19:07 | Оновлення

Вийшов другий локалізований трейлер фільму «Крейвен-мисливець», де Аарон Тейлор-Джонсон зіграв у новій брутальний історії про становлення одного з найвідоміших антигероїв у всесвіті Marvel! В кінотеатрах України фільм стартує з 12 грудня.

Читати далі...
15 серпня 2024,  15:35 | Оновлення

Фільм «Талановитий містер Пес», виробництва відомого продакшена Studiocanal розповідає історію десятирічної Енні й Пес, які випадково зустрічаються в парку й одразу щиро переймаються симпатією одне до одного. Пес стає частиною великої родини, яка знаходиться на порозі фінансової кризи. Вони з дівчинкою мають докласти спільних зусиль та врятувати родинну ферму. Друзі вирушають в неймовірну подорож, яка приведе їх з маленького австралійського містечка до Світового чемпіонату собак у Лондоні. Під час змагання Енні та Рант повинні подолати численні перешкоди як на трасі, так і поза нею, та довести, що з рішучістю та любов'ю можливо все.

Читати далі...
15 серпня 2024,  15:09 | Оновлення

Пропонуємо переглянути український трейлер науково-фантастичної анімації «Сліпа верба, спляча жінка». Мультфільм отримав схвальні відзнаки на різних міжнародних кінофестивалях і з 12 вересня у українського глядача буде можливість оцінити його в кінотеатрах на власні очі.

Читати далі...
13 серпня 2024,  09:07 | Оновлення

Пропонуємо переглянути український трейлер фільму «Непокірна Еліс» з Меган Фокс в головній ролі, де вона зіграла робота зі штучним інтелектом. В кінотеатрах України трилер можна буде подивитися з 29 серпня.

Читати далі...
31 липня 2024,  16:27 | Оновлення

Українська премʼєра фільму «Граф Монте-Крісто» відбулась в межах Одеського міжнародного кінофестивалю у символічну дату — 14 липня, коли у Франції святкують День взяття Бастилії.

Роль Едмона Дантеса виконує відомий французький актор П’єр Ніне, знайомий українським глядачам насамперед виконанням головної ролі у байопіку «Ів Сен-Лоран» режисера Джаліля Леспера.

"Голосом" Дантеса в українському дубляжі стане український співак та ведучий Володимир Дантес. Цю новину повідомив дистрибʼютор фільму Green Light Films на презентації в межах Літнього Кіноринку ОМКФ 15 липня.

Читати далі...
30 липня 2024,  14:40 | Оновлення

Вийшов український трейлер драми «Тут і зараз» від режисера Роберта Земекіса («Назад у майбутнє»,«Форрест Ґамп») з Томом Генксом у головній ролі. В кінотеатрах України фільм покажуть з 5 грудня.

Читати далі...