«Конотопська відьма»: дивіться офіційний трейлер нового українського фільму жахів

10 червня 2024,  13:00 | Новини фільмів

Кінокомпанія FILM.UA представила у мережі повноцінний трейлер очікуваного українського горора «Конотопська відьма», який на початку попереджає, що він «містить сцени страждань та мученицької смерті окупантів».

Стрічка «Конотопська відьма» розповість «про помсту окупантам, на яку вони всі заслуговують». Ось її офіційний синопсис, опублікований разом з трейлером:

Прадавня Відьма з Конотопу звертається до своїх потужних магічних сил, прагнучи помсти російським солдатам, які окупували її рідне місто й убили нареченого. Вона обрушує на кривдників криваві кари, насолоджується стражданнями й дедалі більше поринає у морок. Та чи вдасться їй вчасно спинитися й лишитися на стороні світла?

У фільмі «Конотопська відьма» знялися актори Тетяна Малкова, Тарас Цимбалюк, Павло Вишняков, Олена Хохлаткіна, Назар Грабар, Даніель Салем, Володимир Ращук, Іван Шаран, Віктор Жданов та Олександра Панкова.

Новий український горор режисера Андрія Колесника, натхненний історією, що трапилася під час російсько-української війни, вийде в широкий прокат 22 серпня.

Повідомляється, що стрічка «Конотопська відьма» буде «першим фільмом з майбутньої лінійки жахів FILM.UA, натхненних героїнями з міфологічним бекграундом, які долають зло на тлі сучасних подій».

338 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...