Дивіться офіційний трейлер української драми про дорослішання «Ти мене любиш?»

21 травня 2024,  13:41 | Новини фільмів

Травень продовжує радувати нас прем'єрами нових українських стрічок, і останньою з них (цієї весни, проте не цього року) в прокат напередодні літа вийде драма «Ти мене любиш?» режисерки Тоні Ноябрьової.

Художній фільм «Ти мене любиш?» буде драмою про дорослішання 16-річної дівчини Кіри, яка щойно вступила до театрального вишу. Вона проживає своє дорослішання через розрив із сім’єю – її батьки несподівано для неї розлучаються після 20 років ідеального, як їй здавалося, спільного життя. Кіра змушена подорослішати і прийняти нову реальність на тлі зламу старої імперії СРСР і народження нової держави України.

Минулого року драматична стрічка Ноябрьової була представлена в рамках 14-го Одеського кінофестивалю, який через повномасштабну війну пройшов у Чернівцях, а перед цим його світова прем'єра відбулася на одному з трьох головних кінофестивалей світу – 73-му Берлінському кінофестивалі.

Кіру грає акторка Карина Химчук, яка за свою гру у фільмі «Ти мене любиш?» отримала на Одеському кінофестивалі спеціальну відзнаку. Також драмі Ноябрьової вручили 2 премії «Чорний лотос», що була заснована на підтримку української кіно-театральної спільноти, а Карина стала лавреаткою премії «Кіноколо».

Акторка згадує, що буквально «вигризла цю роль», адже кастинг тривав пів року й «не був простим». Стрічку почали знімати ще у 2021 році й закінчили за кілька тижнів до повномасштабної війни, яку розпочала росія.

Ноябрьова розповідає, що ідея цієї стрічки «вразила її мов блискавка», коли вона одного разу «просто мила посуд». В український прокат драма «Ти мене любиш?» виходить вже наступного тижня, 30 травня.

Фільм «Ти мене любиш?» увійшов до головних кінопрем'єр травня, де компанію йому складають «Фуріоза», «Будинок "Слово"», «Суперники», «Ґарфілд у кіно», «Відблиск» та «Королівство планети мавп».

241 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: