«Ми, наші улюбленці та війна»: дивіться зворушливий трейлер стрічки Антона Птушкіна

19 березня 2024,  17:13 | Новини фільмів

Відомий український телеведучий і тревелблогер Антон Птушкін, якого ви можете знати за передачею «Орел і решка», зняв свій перший повнометражний документальний фільм, що отримав промовисту назву «Ми, наші улюбленці та війна».

Документальна стрічка «Ми, наші улюбленці та війна» розповість про те, як з початком повномасштабного вторгнення безліч українців полишили домівки, аби врятувати свої життя. Часто люди тікали, не встигнувши взяти найнеобхідніші речі, однак разом із домашніми улюбленцями. Хтось був впевнений, що їде на кілька днів, тож тваринок залишав вдома. Припнуті на ланцюгах собаки, замкнені у порожніх квартирах коти та тварини з зоопарків, зачинені у надійних клітках. Усі вони хотіли жити та потребували допомоги людей. І небайдужі люди відгукнулися.

Про свій дебютний фільм у якості режисера й сценариста, робота над яким тривала півтора роки, Птушкін розповідає наступне:

Цей фільм взагалі відрізняється від всього, що я робив раніше – тут не буде красивих ландшафтів, прольотів на дроні (бо всі дрони самі знаєте де), чи чогось такого. Цей фільм – спроба показати події в Україні під іншим кутом: через відносини людей та тварин, що стали як свідками, так інколи і жертвами цієї війни. Решту описувати не буду, бо для цього ми зробили трейлер, який пропонуємо вам подивитись.

В український прокат стрічка «Ми, наші улюбленці та війна» вийде 4 квітня. До речі, права на її трансляцію вже придбав найбільший мовник Америки PBS.

425 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...