«Ведмідь»: трейлер і дата прем'єри другого сезону хітового серіалу з зіркою «Безсоромних»

19 червня 2023,  22:55 | Новини серіалів

Дивіться трейлер другого сезону популярного драматичного серіалу Крістофера Сторера «Ведмідь» з Джеремі Алленом Вайтом у головній ролі, який повертається з новими серіями вже у цей четвер, 22 червня.

Серіал «Ведмідь» від стримінгової платформи Hulu слідує за молодим шеф-кухарем Карменом «Кармі» Берзатто, який вже встиг підкорити Нью-Йорк, проте повертається до рідного Чикаго, щоб керувати там сімейним рестораном. Цього героя втілює американський актор Джеремі Аллен Вайт, відомий за роллю Ліпа Галлагера у драмеді «Безсоромні» (події якої теж відбувалися у Чикаго).

У другому сезоні Кармі та його команда після закриття ресторану «The Beef» готуються відкрити новий ресторан «The Bear», і цей амбіційний проєкт вимагає багато часу, сил та коштів. А у них на це є приблизно пів року (і це ще оптимістичний прогноз).

На початку року серіал «Ведмідь» претендував на звання Найкращий серіал (мюзикл чи комедія) на премії «Золотий глобус», а Вайт отримав «Золотий глобус» у номінації Найкращий актор серіалу (мюзикл чи комедія).

Також серіал був номінований на премію Британської кіноакадемії BAFTA.

656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: