Нарешті дочекалися: новий трейлер мультфільму «Мавка: Лісова пісня» розкриває дату прем'єри

2 лютого 2023,  23:04 | Новини фільмів

Ви не повірите, але рівно за 1 місяць ми зможемо нарешті побачити в кінотеатрах довгоочікуваний український мультфільм «Мавка: Лісова пісня», натхненний твором Лесі Українки та українською культурою і міфологією.

Офіційний синопсис анімаційної стрічки «Мавка: Лісова пісня», над створенням якої працювали режисери Олег Маламуж та Олександра Рубан:

Стародавній чарівний Ліс ніколи не пускав людей у свої таємничі глибини. Люди з сусіднього села і самі трималися подалі від нього — думали, що Ліс небезпечний, тому що в ньому живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво. Мавка — одна з тих самих лісових створінь, душа Лісу і його майбутня цариця, — і Лукаш, простий сільський коваль, полюбили один одного більше всього на світі. Але їх світи пішли війною один на одного. А все через появу в селі підступної фабрикантши Килини, яка побудувала поруч з лісом фабрику, задумавши знищити Ліс. Чи зможуть Мавка і Лукаш зупинити війну між людьми і Лісом? Чи завадять вони Килині підкорити природу? Чи врятують власну любов?

В прокат мультфільм «Мавка: Лісова пісня» вийде 2 березня.

892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: