«Темрява в мені»: дивіться український трейлер фільму жахів за участю зірки нового «Крику»

13 листопада 2022,  07:15 | Новини фільмів

Зірка фільму «Крик» Мелісса Баррера бореться з надприродними силами у трейлері горора «Темрява в мені» («Bed Rest»), що вийде в прокат наприкінці 2022 року.

Фільм «Темрява в мені» розповідає історію Джулі (Мелісса Баррера), вагітної жінки, яка переїхала в новий будинок разом зі своїм чоловіком. Коли лікарі прописали їй постільний режим, Джулі щодня надовго залишається один на один зі своїми тривогами про майбутню дитину та… привидами нового дому. Або ж, можливо, ці привиди існують лише в її голові.

На початку року Баррера втілила головну героїню у перезапуску культової слешер-франшизи «Крик», яку звати Сем Карпентер, а минулого року ви могли її бачити у мюзиклі «На висотах Нью-Йорка», де вона виконала головну жіночу роль.

Чоловіка головної героїні Деніела втілює Гай Бернет, який наступного року зіграє в очікуваному байопіку режисера Крістофера Нолана «Оппенгеймер».

Сценаристкою і режисеркою нового горору за участю Баррери виступає Лорі Еванс Тейлор. Також стрічку продюсують творці фільмів «Крик», «Суспірія» та «Гра в хованки», як повідомляє її офіційний український постер.

Українська прем'єра фільму жахів «Темрява в мені» очікується 8 грудня.

Більше кінопрем'єр грудня ви знайдете в нашій афіші.

1225 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: