«Хоробрі Зайці»: як український мультсеріал вже півтора роки активно підкорює світ

12 травня 2022,  14:10 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Попит на цікавий український контент зростає в усьому світі, і одним з флагманів українського розважального продукту став дитячий мультсеріал «Хоробрі Зайці», прем'єра якого відбулася у грудні 2020 року. З того часу його герої підкорили маленьких глядачів у 80 країнах. І це ще далеко не межа.

«Хоробрі Зайці» («Brave Bunnies») розважально-освітній мультсеріал для найменших, при перегляді якого діти пізнають світ разом із кумедними героями-непосидами, зайцями Бопом і Бу, та їхньою родиною.

Завдяки тісній співпраці з відомою британською компанією Aardman Animation український мультсеріал уже увійшов до ТОП-шоу у Великій Британії, а також зайці полюбилися дітям в Ізраїлі, Італії, Німеччині та багатьох інших країнах нашої земної кулі.

Підбивши перші підсумки 1,5 року пригод із Зайцеродиною та їхніми друзями, команда мультсеріалу з радістю та вдячністю написала у соцмережах:

Ми надзвичайно щасливі, що «Хоробрі Зайці» так швидко застрибнули у Великий Світ. Віримо, що наші герої надихатимуть дітей досліджувати світ, придумувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення та дослухатися до різних точок зору. Та в першу чергу подарують радість дітям з різних куточків планети.

На хвилі популярності мультсеріалу в європейських країнах були представлені книги з улюбленими героями та лінія іграшок від компанії Spin Master. Іграшки «Хоробрі Зайці» вже можна придбати в Італії та Німеччині, а в найближчому майбутньому вони стануть доступними і в інших країнах.

Тим часом «Хоробрі Зайці» вже підкорюють й азіатські країни — у Південній Кореї український мультсеріал назвали улюбленим шоу за результатами опитування у соцмережах.

З початку лютого мультсеріал «Хоробрі Зайці» став доступним для перегляду на стримінговій платформі Megogo, так що ви вже можете подивитися зі своїми дітьми усі 52 серії його 1 сезону. Приємного перегляду!

1395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...