Анджеліна Джолі зустрілася з дітьми-переселенцями з Луганської області

2 травня 2022,  20:40 | Новини зірок

Після Львова голлівудська актриса та активістка Анджеліна Джолі вирушила до міста Борислав, що знаходиться у Львівській області, де вона поспілкувалася з дітьми із Луганщини, які були змушені рятуватися від російських бомб.

Джолі прибула до Львова з гуманітарною місією минулого тижня, 30 квітня, і, не гаючи часу, вирушила зустрічати евакуаційний потяг з Покровська, Донецька область, де зараз йдуть важкі бої з російськими окупантами. Там Джолі поспілкувалася з переселенцями та волонтерами, а потім вирушила до лікарні, де лікуються діти, які постраждали від ракетного удару в Краматорську.

Після Львова лауреатка премії «Оскар» та посол доброї волі ООН у справах біженців поїхала 1 травня до навчально-реабілітаційного центру «Гармонія», що знаходиться у місті Борислав, про що повідомила Бориславська міська рада у Facebook.

Адміністрація центру «Гармонія» розповіла про візит Джолі із теплом:

Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками, гарним настроєм. Також пані посол поспілкувалася з дітьми з Луганщини.

Джолі з живим інтересом розмовляла та фотографувалася з вихованцями школи-інтернату. Діти скрізь зустрічають актрису з обіймами, на які вона щиро відповідає, як ви можете побачити на зворушливих фото нижче.

Дивіться також миле відео, де Анджеліна Джолі грається з дитиною з Краматорська у львівській лікарні. Воно точно зігріє ваше серце.

966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: