Відео дня: Юлія Саніна виконала Гімн України перед благодійним матчем «Динамо»

26 квітня 2022,  12:11 | Новини зірок

У мережі з'явився приголомшливий виступ фронтвумен гурту The HARDKISS Юлії Саніної, яка минулого тижня перед благодійним матчем футбольних команд «Динамо» та «Клуж» із почуттям виконала Гімн України.

Благодійний матч «Динамо» — «Клуж», який відкрила Саніна, відбувся минулого тижня, 20 квітня, у румунському місті Клуж-Напока.

Товариський матч з румунським футбольним клубом закінчився нічиєю 0:0, але найголовніше, що в його рамках було зібрано кошти, які будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну росії в Україні.

Поділившись відео зі свого виступу в Instagram, Саніна зізналася, що це вперше вона публічно виконала Гімн України, і через війну їй це далося непросто:

Моє перше в житті публічне виконання гімну України.
Це була моя давня мрія.
Велика честь.
Але перед очима розстріляна шапочка 13-річного хлопчика з Київської області. Розстріляні життя, розстріляні мрії.
Боже, бережи нашу Україну.

Раніше Саніна виступила під час матчу «Динамо» — «Легія», що стало для співачки першим публічним виступом з початку повномасштабної війни в Україні.

Незадовго до війни фронтвумен The HARDKISS знялася в українській комедії «Найкращі вихідні», де зіграла саму себе. На жаль, прокат фільму було зупинено через військову агресію росії.

797 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...