Вийшов другий трейлер серіалу «Міс Марвел» про нову супергероїну MCU

29 травня 2022,  16:16 | Новини серіалів

У Нью-Джерсі з'явилася своя захисниця! У другому трейлері майбутнього супергеройського серіалу від Marvel Studios та Disney «Міс Марвел» його головна героїня Камала Хан, вона ж Міс Марвел, демонструє свої круті суперздібності.

«Міс Марвел» буде другим серіалом MCU після «Місячного лицаря», який вийде на екрани в 2022 році. Він представить нову супергероїню кіновсесвіту Marvel на ім'я Камала Хан, яка є американкою пакистанського походження та мусульманкою.

Камала живе звичайним життям тінейджера в місті Джерсі-Сіті, що знаходиться в штаті Нью-Джерсі, і захоплюється супергероїнею Капітаном Марвел, мріючи стати такою, як вона. Одного разу, отримавши суперздібності, Камала отримує такий шанс, але бути супергероїнею не так просто, як може здатися на перший погляд.

Роль першої супергероїні-мусульманки в MCU зіграє актриса-новачок Іман Веллані, і у Кевіна Файги на неї великі плани, оскільки задовго до прем'єри серіалу стало відомо, що Міс Марвел візьме участь у подіях блокбастера «Капітан Марвел 2», який покаже продовження пригод Керол Денверс.

Нижче ви можете побачити Камалу у своєму супергеройському костюмі в оточенні членів сім'ї та друзів. Повідомляється, що її історія буде на кшталт історії Людини-павука.

Онлайн-прем'єра серіалу «Міс Марвел» відбудеться 8 червня.

993 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: