Анджеліна Джолі відвідала українського хлопчика, який лікується за кордоном

2 квітня 2022,  20:20 | Новини зірок

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі прибула до Риму, де зустрілася з хворим на рак хлопчиком, який був змушений залишити Україну через повномасштабну війну, розв'язану росією.

Будучи послом доброї волі ООН у справах біженців, Анджеліна Джолі вже багато років активно опікується біженцями з усього світу та з початку масштабної російської агресії підтримує українців. Вона постійно ділиться в соцмережах розбиваючими серце історіями про те, що через злочини російської армії переживають нині в Україні діти.

І ось днями Джолі відвідала римську лікарню Bambino Gesù, де зараз на лікуванні перебувають українські діти, які виїхали до Європи у пошуках безпеки та необхідного для їхнього життя лікування.

Про візит лауреатки премії «Оскар» розповіла у Facebook Людмила Бабчук, мати 10-річного Артема з Чернівців, якого в римській лікарні лікують від лімфобластного лейкозу, що є різновидом раку.

Українка поділилася спільною фотографією з сином та Джолі, повідомивши, що для них це було несподіване, але дуже приємне знайомство:

Анджеліна Джолі видатна акторка, телеведуча, фотомодель, посол доброї волі ООН, сьогодні навідалася до нас в лікарню Bambino Gesù. Неочікуване, дуже приємне і хвилююче знайомство.

Під час зустрічі Джолі питала у Артема, чим він захоплюється і ким хоче стати, каже його мама. Актриса висловила своє співчуття з приводу його хвороби та подій в Україні, побажала якнайшвидшого одужання та поцікавилася, чим може допомогти.

Раніше цю лікарню з українськими дітьми відвідав Папа Римський Франциск.

932 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: