«Дезматч»: вбити друга або померти. З 28 жовтня у кіно

26 жовтня 2021,  18:55 | Статті

Компанія з дев'яти двадцятирічних приятелів вирішила згадати шкільні роки. Для цього молодь влаштувала нічну вилазку в ліс, розташований за межами рідного містечка. Минуло вже кілька років з часу закінчення колишніми учнями середньої школи, після чого їх життєві шляхи розійшлися.

Боббі (Майкл Лоуренс Поттер) влаштувався на добре оплачувану роботу відразу після навчання. Ріан (Рейн Сварт) вступила до інституту та продовжує жити зі своїм шкільним коханим, музикантом Пі Джеєм (Кемерон Скотт). Като (Рассел Краус), який славився вживанням наркотиків в школі, тепер клянеться, що це в минулому. А тиха Ерін (Лізл Алерс) досі не може відійти після смерті свого хлопця Калеба. Калеб був би також у цій компанії, якби напередодні випуску не помер від передозування наркотиками з колекції Като. Це сталося на вечірці яку організував Езра (Стівен Джон Уорд), що зраджує своїй дівчині Чічі (Кайла Приветт) з подругою Като – Ембер (Пейдж Боннін).

І ось тепер всі вони дружно зібралися разом, щоб посидіти біля вогню, випити та як слід повеселитися. Однак вилазка закінчилася так, як ніхто з них не міг очікувати. Тому що вночі хтось пробрався у табір, отруїв сплячих газом і закував їх в громіздкі незнімні жилети зі світлодіодними панелями на грудях.

Незваним гостем виявився старий шкільний учитель природознавства містер Петерсон (Шон Кемерон Майкл), батько трагічно загиблого Калеба. Який звинувачує компанію так званих друзів сина в його смерті і хоче, щоб вони за це відповіли. Тому він спорядив кожного жилетом з вибухівкою і таймером, що відлічує до нуля.

Далі молодь з жахом дізнається, що коли лічильник таймера перестає цокати – жилет вибухає, залишаючи від свого власника мокре місце. І що на кожен жилет відведена різна кількість часу, а передчасна загибель одного зі смертників дарує час його життя тому, хто знаходиться поруч.

Тепер колишні друзі змушені вбивати один одного заради продовження власного життя.
Адже чим більше життів ти відбереш, тим більше часу отримаєш і тим довше будеш жити.

Чим закінчиться ця бійня і хто буде останнім, що залишився в живих, можна буде дізнатися подивившись трилер «Дезматч» в кінотеатрах з 28 жовтня.

1030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...