«Красуня на драйві»: Кейт Бекінсейл, Стенлі Туччі, Джай Кортні, Сьюзан Сарандон на нових кадрах екшн-комедії

17 липня 2021,  03:31 | Оновлення

З 29 липня в українських кінотеатрах стартує нова екшн-комедія «Красуня на драйві», яка зібрала зірковий акторський склад. У головній ролі тієї самої "красуні" – британка Кейт Бекінсейл, зірка франшизи «Інший світ», блокбастерів «Згадати все» і «Перл Харбор», епічної драми «Авіатор» та культової мелодрами «Інтуїція».

Подаємо кілька свіжих кадрів з головними героями фільму:

За сюжетом, головна героїня Лінді від народження володіє свого роду надсилою – вона швидше і сильніше від більшості людей. Ось тільки за цим даром стоїть одна невеличка неприємність – її сила безпосередньо прив'язана до спалахів люті, від яких не допомогло нічого – ні армія, ні медикаменти. Поки Лінді не зустріла доктора Манчіна, який розробив експериментальну технологію, що дозволяє стримувати її спалаху люті. Дівчина вирішується почати нове життя і навіть знайомиться з привабливим молодим чоловіком, але нова трагедія змушує її взятися за старе та пройтися по злочинному світу з притаманною тільки їй грацією, стилем. силою і швидкістю.

Крім Кейт Бекінсейл, на нових кадрах ми отримали чудову можливість краще розгледіти інших героїв екшн-комедії.

Доктора-експериментатора і, за сумісництвом, єдиного друга Лінді зіграв номінант на премію Оскар Стенлі ТуччіДиявол носить Prada», «Голодні ігри», «У центрі уваги»). У вельми несподіваному амплуа романтичного героя, нового й трохи сором'язливого бойфренда Лінді, з'явиться австралієць Джай КортніЗагін самогубців», «Дивергент», «Джек Річер»).

Парочку копів, які прагнуть уникнути впливу Лінді на розслідування злочину зіграли Боббі Каннавале, відомий за комедією «Шпигунка», франшизою «Людина-мураха та Оса», а також «Ірландцем» Мартіна Скорсезе, і зірка шоу «Помаранчевий – хіт сезону» Лаверн Кокс, яка нещодавно засвітилася в "оскароносному" сатиричному трилері «Перспективна дівчина».

Крім того, в «Красуні на драйві» також зіграла лауреатка премії "Оскар" С’юзен СарандонТельма та Луїза», «Дуже погані матусі 2», «Тихе серце»). Творці не розкривають ніяких подробиць щодо її ролі, але з трейлера стає очевидним, що її героїня знає все про здібності Лінді.

Екшн-комедія «Красуня на драйві» з'явиться в українських кінотеатрах з 29 липня.

1071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: