На Netflix вийшов новий серіал «Червоний дерматин» від творців «Паперового дому»

22 березня 2021,  17:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 19 березня, на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра серіалу «Червоний дерматин». Він розповідає про трьох повій, які пускаються берега, щоб втекти від свого сутенера.

Головними героїнями кримінальної екшен-драми «Червоний дерматин» («Sky Rojo») виступають три секс-працівниці Корал, Венді та Джина, ролі яких виконують актриси Вероніка Санчес, Лалі Еспосіто і Яні Прадо.

Одного разу вони відправляються в біги, щоб вирватися на свободу і почати нове життя, але по їхнім п'ятах слідує їхній сутенер Ромео з клубу Las Novias на Тенеріфе та його поплічники Мойзес і Крістіан. Ролі цих безжальних бандитів дісталися Асьеру Ечеандіа, Мігелю Анхелю Сільвестре та Енріку Океру.

Разом на цих жінок чекає шалена, хаотична подорож, під час якої їм доводиться стикатися з небезпеками усіх видів і проживати кожну секунду так, як якщо б вона була їхньою останньою, зміцнюючи свою дружбу та відкриваючи для себе найголовніше: разом вони сильніші і мають більше варіантів щоб відвоювати та відновити свої життя.

Біля керма цієї божевільної пригоди про емансипацію знаходяться Алекс Піна та Естер Мартінес Лобато, творці хітового серіалу «Паперовий будинок».

Якщо вам припав до смаку «Червоний дерматин», то у нас вже є хороша новина: компанія Netflix планує зняти його 2 сезон, де також буде вісім серій.

3308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...