Вийшов трейлер нового фентезі-серіалу від Netflix «Тінь і кістка» про всесвіт Грішаверс

26 лютого 2021,  22:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до всесвіту Грішаверс, створеного письменницею Лі Бардуго! Стримінгова платформа Netflix порадувала її шанувальників, опублікувавши в п'ятницю в мережі перший трейлер серіалу «Тінь і кістка», чиї події розвиваються в цьому казковому світі.

Фентезі «Тінь і кістка» розповість про пригоди сироти Аліни Старкової (Джессі Мей Лі), яка живе в королівстві Равка, що є батьківщиною для носіїв древньої магії — грішей. Відкривши в собі магічні здібності, Аліна повинна захистити рідну землю від могутніх сил зла, які, як показує трейлер, не витрачають часу дарма.

Разом з Аліною центральними персонажами Грішаверса будуть Малін «Мал» Оретцев (Арчі Рено), Джеспер Фейї (Кіт Янг), Інеж Гхафа (Аміта Суман), Каз Бреккер (Фредді Картер) та генерал Кіріган (Бен Барнс).

Шанувальники книг Бардуго в захваті від трейлера екранізації Netflix і вже в передчутті 1 сезону. Одна з них написала під трейлером на Youtube:

Це не виглядає безглуздо. Зовсім. Схоже, сюди було вкладено багато обмірковування та ретельного розгляду! Я так рада за Лі та фендом Грішаверс!! Нарешті з'явився трейлер, і ЦЕ ВИГЛЯДАЄ ДИВОВИЖНО!

А друга прихильниця додала:

Підморгування Джеспера змусило мене втратити свідомість. Це виглядає краще, ніж я собі уявляла.

Онлайн-прем'єра 1 сезону «Тінь і кістка» відбудеться 23 квітня.

1265 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: