Актора «Ліги справедливості» Рея Фішера звільнили з DCEU через його конфлікт з керівництвом студії Warner Bros.

20 січня 2021,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, Кіборг! Майже весь минулий рік актор Рей Фішер звинувачував режисера Джосса Відона та босів студії Warner Bros. в токсичній і образливій поведінці на знімальному майданчику супергеройського фільму «Ліга справедливості», і після розслідування студія зробила сумні для Фішера висновки.

Фішер повинен був повернутися в ролі Кіборга в майбутньому сольнику Флеша, але його чвари з президентом DC Films у Warner Bros. Pictures Волтером Хамадою та нещодавня заява про те, що він більше не збирається брати участь ні в одному з проектів Хамади, призвели до того, що студія звільнила актора з супергеройського поста.

У своїй заяві кіностудія Warner Bros. повідомила:

Минулого літа містеру Фішеру запропонували можливість повернутися в ролі Кіборга у фільмі «Флеш». Але з огляду на його заяву про те, що він не братиме участі ні в одному фільмі, асоційованому з містером Хамадою, наше виробництво рухається вперед [без нього].

Фішер відповів на це багатослівною заявою, опублікованою в Twitter:

Я дуже не згоден з їхнім рішенням, але воно не є сюрпризом. Незважаючи на помилкове твердження, участь Кіборга у «Флеші» була набагато більшою, ніж камео. І хоча я сумую за втраченою можливістю повернути Віктора Стоуна на екран, привернення уваги до дій Волтера Хамади виявиться набагато більш важливим внеском в наш світ.

Так що в останній раз ми побачимо Фішера в ролі Кіборга в міні-серіалі «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», чия прем'єра очікується у 2021 році.

1934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: