Стильна Мішель Пфайффер відправляється в Париж в трейлері фільму «Піти не попрощавшись»

5 січня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви є прихильником/прихильницею актриси Мішель Пфайффер, на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Оскар», то кидайте все і швидше вмикайте трейлер її нової стрічки «Піти не попрощавшись», де вона підкорює з перших секунд.

У драматичній комедії «Піти не попрощавшись» («French Exit») Пфайффер втілює 60-річну світську левицю Френсіс Прайс, яка завжди планувала померти, перш ніж у неї закінчаться гроші. Але, на жаль, цей план не спрацював.

Її чоловік Франклін помер 12 років тому, і колись величезний спадок майже повністю вичерпався. На останні гроші Френсіс перебирається в Париж, щоб провести останні роки свого життя в скромній квартирці, далеко від уваги людей. Компанію їй складають син Малкольм та втілення покійного чоловіка — кіт Маленький Френк.

Роль сина Малкольма виконує номінант на премію «Оскар» Лукас Геджес, тоді як голосом покійного Франкліна став Трейсі Леттс.

Ця історія заснована на книзі письменника Патріка ДеВітта, який особисто написав по ній сценарій. Режисером стрічки виступає Азазель Джейкобс.

У світовий прокат фільм «Піти не попрощавшись», після перегляду якого кінокритики дуже хвалять гру Пфайффер, вийде у лютому.

1110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: