«Тінь і кістка»: Netflix поділився чарівним тизером екранізації фентезі Лі Бардуго

17 грудня 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якби роздавали нагороди за найкращі тизери серіалів, то перший тизер нового фентезі від Netflix «Тень і кістка» («Shadow and Bone») точно отримав би таку. Не вірите? Тоді швидше вмикайте його і переконайтеся самі.

Фентезійний серіал «Тінь і кістка» буде екранізацією дебютного роману американської письменниці Лі Бардуго, який вийшов в 2012 році і є першою частиною трилогії «Гріша».

Події серіалу будуть слідувати за дівчиною-сиротою Аліною Старковою, яка живе в королівстві Равка, що є батьківщиною для носіїв давньої магії — грішей. Відкривши в собі магічні здібності, Аліна повинна захистити рідну землю від могутніх сил зла. Роль Аліни виконає актриса Джессі Мей Лі.

Тизер показує благородного оленя з шикарними рогами в темному лісі, навколо якого йде сніг, а у кінці загадковий голос за кадром каже:

Ми з тобою змінимо світ.

Також відео повідомляє, що прем'єра серіалу «Тінь і кістка» очікується в квітні 2021 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його повноцінний трейлер та дізнатися точну дату прем'єри.

1686 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: