Трейлер 2 сезону серіалу «Ненсі Дрю» розкриває дату його прем'єри

2 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський телеканал The CW представив повноцінний трейлер 2 сезону містичного детективного серіалу «Ненсі Дрю», в якому головна героїня та її друзі будуть розслідувати нову страшну справу про привидів.

Ненсі Дрю (Кеннеді МакМанн) повертається, щоб зіткнутися зі ще більшою загадкою в першому трейлері нового сезону, незважаючи на те, що вона та її друзі Ейс (Алекс Саксон), Джорджі (Леа Льюїс), Нік (Тунджі Касім) і Бесс (Меддісон Джайзані) все ще не оговталися від бачень власної неминучої смерті через знамення, оскільки вони не заплатили данину духу Аглаєкі.

Всі вони думали, що смерть Овена (Майлз Вільянуева) була прокляттям Аглаєкі, яке прийшло, щоб забрати свою жертву, але виявилося, що він був убитий звичайною людиною, тому смертельні наслідки ще не настали. І, судячи з кадрів з другого сезону, наведеними вище, Аглаєка наближається до них всім жахливими способами.

У трейлері Ненсі попереджає друзів, що важливо не боятися, як раз перед тим, як моторошна рука врізається у вікно шкільного автобуса:

Люди, залишайтеся спокійними. Воно не зможе нас знайти, якщо ми не боїмося.

Прем'єра 2 сезону «Ненсі Дрю» відбудеться 20 січня.

919 

Написати коментар

Читайте також: