Тизер 2 сезону серіалу «Дікінсон» з Гейлі Стайнфелд розкриває його дату прем'єри

9 жовтня 2020,  15:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви очікували побачити 2 сезон біографічної драмеді «Дікінсон» з номінанткою на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд в головній ролі в цьому році, то... вам доведеться почекати на вісім днів більше, оскільки його прем'єра відбудеться 8 січня.

Серіал «Дікінсон» представляє сучасний погляд на молоді роки життя видатної американської поетеси Емілі Дікінсон, яка народилася в 1830 році. Емілі, роль якої виконує Стайнфелд, живе в будинку зі своїм батьком (Тобі Гасс), матір'ю (Джейн Краковські), сестрою Лавінією (Анна Баришніков) і братом Остіном (Адріан Енскоу), постійно кидає виклик сексистському суспільству і навідріз відмовляється переставати писати вірші, знаючи, що стане великою поетесою.

У тизері 2 сезону Емілі та Лавінія запросили до себе додому подруг і друзів для того, щоб поворожити у відьомську ніч, і, сівши за круглий стіл, головна героїня запитує у духів, чи стане вона знаменитою поетесою, на що їй зловісно відповідають грім та блискавка за вікном .

Ви можете знати Стайнфелд завдяки фільмам «Справжня мужність», «Ромео і Джульєтта», «Гра Ендера», «Особливо небезпечна», «Ідеальний голос 2», «Ідеальний голос 3», «Бамблбі» та мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту».

2831 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: