Серіал «Міс Марвел» знайшов свою супергероїню

1 жовтня 2020,  02:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через два тижні після оголошення, що головну роль в серіалі «Жінка-Халк» виконає Тетяна Маслані, стримінгова платформа Disney+ визначилася з кастингом на роль ще однієї супергероїні Міс Марвел.

Сайт Deadline повідомляє, що роль Міс Марвел в однойменному супергеройському серіалі від Disney+ та Marvel Studios виконає юна актриса Іман Веллані.

Камала Хан, також відома як Міс Марвел, дебютувала в коміксах про Капітана Марвел в 2013 році, а в 2014 році стала першою супергероїнею-мусульманкою, яка очолила свій власний комікс.

Вона є дівчиною-підлітком пакистано-американського походження з міста Джерсі-Сіті, яка захоплюється Капітаном Марвел, тому, виявивши у себе надздібності, вона вибрала собі схоже супергеройське ім'я.

Які ж у Камали надздібності? Дівчина вміє деформувати своє тіло, наприклад, збільшуючи свої кулаки до розмірів кулаків Халка, що є дуже корисним під час бійки з суперлиходіями.

Для Веллані це буде дебют в світі кіно і телебачення, так що про неї поки відомо мало, але очевидно, що вона підкорила на прослуховуванні своїм талантом главу Marvel Studios Кевіна Файгі, який сказав, що її супергероїня отримає не тільки власний серіал, але і з'явиться в майбутніх фільмах MCU.

4946 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: