Сімейна драма «Мій друг містер Персіваль» виходить в український прокат

21 липня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього четверга, 23 липня, на екрани українських кінотеатрів виходить зворушлива сімейна стрічка під назвою «Мій друг містер Персіваль», в якій зіграли лауреат премії «Оскар» Джеффрі Раш та зірка «Загону самогубців» Джай Кортні.

Сюжет фільму австралійського режисера Шона Сіта засновується на світовому бестселері Коліна Тіле «Storm Boy» і слідує за успішним бізнесменом і щасливим батьком сімейства Майклом Кінглі, який згадує своє дитинство на прихованому від усього світу узбережжі океану. Він повинен розповісти своїй онучці незвичайну історію хлопчика на прізвисько Шторм та пелікана-сироти містера Персіваля.

Раш втілює Шторма в дорослому віці, а його в дитинстві грає 13-річний Фінн Літтл, для якого це стало дебютом в кіно.

Тим часом Кортні дісталася роль батька Шторма, Тома Відлюдника.

Цього року «Мій друг містер Персіваль» став фільмом-відкриттям щорічного фестивалю кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», де зайняв 2-е місце в міжнародній конкурсній програмі за підсумками глядацького голосування.

Нижче ви знайдете декілька кадрів та офіційний український постер фільму «Мій друг містер Персіваль», які показують головних героїв в компанії того самого пелікана містера Персіваля.

Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї і подивитися інші кадри.

Квитки на сеанси «Мій друг містер Персіваль» ви знайдете в нашій афіші.

1329 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: