Перший погляд на Девіда Теннанта в серіалі, де він зіграє серійного вбивцю

17 липня 2020,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Доктор Хто» і «Джессіка Джонс» Девід Теннант знову приміряє на себе образ маніяка в біографічному міні-серіалі «Des».

Незважаючи на те, що Теннант вписав своє ім'я в історію телебачення завдяки втіленню на екрані доброго та відважного мандрівника в часі на ім'я Доктор, він неодноразово перевтілювався в жахливих лиходіїв.

І цю колекцію антагоністів незабаром поповнить серійний вбивця Денніс Нільсен, якого актор зіграє в міні-серіалі «Des» від британського каналу ITV.

Нільсен був реальним маніяком-шотландцем, який орудував в 70-80-х роках, заманюючи до своєї квартирт молодих чоловіків і хлопців, де вбивав їх, після чого купав їх, вбирався в їхній одяг і згодом позбувався тел, рубаючи їх на шматочки та змиваючи в унітаз.

Коли в каналізації виявили частини тіл, Нільсена заарештували і в 1983 році засудили до тривалого тюремного ув'язнення. Він помер у в'язниці в 2018 році.

На першому кадрі серіалу Теннант постає в образі Нільсена в простий блакитній сорочці і чорних штанях, а також в схожих окулярах та зі схожою зачіскою.

Цей персонаж цілком може стати найстрашнішим в кар'єрі актора, оскільки, якими б лиходіями і вбивцями не були його Кілгрейв з «Джессіки Джонс» та Барті Крауч мол. з фільму «Гаррі Поттер і Келих вогню», то були вигадані маніяки, а цей цілком реальний.

Прем'єра серіалу «Des» очікується пізніше в 2020 році.

1332 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...