Промо-фото серіалу «Старгьорл» показують костюми Годинникаря і Доктора Мід-Найт

16 червня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія серіалу «Старгьорл» представить одразу двох нових супергероїв Товариства Справедливості Америки Годинникаря та Доктора Мід-Найт, і офіційні промо-фотографії дозволяють розглянути їхні костюми в усіх деталях.

Щоб перемогти суперлиходіїв з Товариства Несправедливості юній супергероїні Кортні Вітмор (Брек Бессінджер) потрібно зібрати свою команду, першим рекрутом якої в 4 серії стала Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль). А в 5 серії Кортні запропонує Ріку (Кемерон Джеллман) та Бет (Анжеліка Вашингтон) стати Годинникарем і Доктором Мід-Найт.

Годинникар, у якого буде синій костюм з червоним поясом і довгий плащ з жовтою підкладкою, отримає здатність за допомогою чарівного артефакту у вигляді пісочного годинника ставати сверхсильним на одну годину на добу.

Першим Годинникарем був Рекс Тайлер, батько Ріка, так що цілком логічно, що син піде по його стопах і продовжить захищати світ від лиходіїв.

Що стосується Бет, яка стане Доктором Мід-Найт, то її костюм складатиметься з червоного камзола, світло-зелених штанів, бежевих рукавичок, чорних чобіт, довгого зеленого плаща та зеленої маски.

Кортні подарує їй високотехнологічні окуляри, які в промо-ролику могли швидко дізнатися величезну кількість інформації про людину, на яку вони спрямовані, а також стріляють зеленими лазерами, що буде дуже до речі у битвах.

Прем'єра серії «Годинникар і Доктор Мід-Найт» відбудеться завтра, 17 червня за українським часом. Її режисером є Девід Стрейтон.

1430 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: