Прем'єра серіалу «Вокер» з Джаредом Падалекі відбудеться в 2021 році

17 травня 2020,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив на цьому тижні тизер-постер з офіційним логотипом пригодницького серіалу «Вокер», головну роль в якому виконає зірка хітового фентезі «Надприродне» Джаред Падалекі.

Після закінчення серіалу «Надприродне» Падалекі залишить полювання на демонів позаду і буде рятувати людей від смертних злочинців в рімейку знаменитого серіалу 90-х «Вокер, техаський рейнджер», в якому головну роль грав сам Чак Норріс.

Відповідно до опису, герой Падалекі Корделл Вокер буде «вдівцем і батьком двох дітей з твердим моральним кодексом, який останні два роки працював під прикриттям». Після смерті дружини він вирішує повернутися у рідне місто Остін, котре знаходиться в штаті Техас, і відкриває, що там на нього чекає не менш важка робота.

Допомагати йому ловити злочинців і по ходу справи розслідувати вбивство дружини буде напарниця Мікі, «одна з перших жінок-рейнджерів в Техасі». Її втілить зірка популярного науково-фантастичного серіалу «Сотня» Ліндсі Морган.

Перший тизер-постер «Вокера», де назва серіалу і одночасно прізвище його головного героя вибиті величезними залізними лытерами на тлі старого американського прапора, повідомляє, що його прем'єра відбудеться у січні 2021 року.

3331 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: