«Сирена»: новий фрагмент 3 сезону показує зустріч Рін та Робба з племенем північних русалок

14 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 серії 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» наші герої відправилися на засніжену північ, щоб зустрітися там з новим племенем русалок і умовити їх битися з Тією на їхньому боці.

Серія під назвою «Northern Exposure» («Північний контакт»), яка вийшла на екрани 8 травня, показала подорож Рін (Елайн Павелл), Бена (Алекс Роу), Медді (Фола Еванс-Екінбола) та Робба (Деніз Акденіз) на північ, де вони зустрілися з його рідним племенем, яке живе під льодом.

Рін хотіла отримати в їхніх особах нових союзників у війні з Тією (Тіффані Лонсдейл), але возз'єднання Робба з русалкою Юрою (Сісс Марі), лідером північного племені, проходить ще більш холодно, аніж зимове повітря навколо них.

Під час зустрічі Рін розповідає Юрі про те, що «багато русалок з її племені загинуло» і що «Тія не зупиниться», поки не знищить усіх, після чого просить про допомогу, але Юра не може пробачити Роббу те, що він «кинув їх напризволяще», тому відмовляється допомагати йому таі його друзям у війні з Тією.

Прем'єра 8 серії 3 сезону серіалу «Сирена», де на наших героїв чекає весілля та напад Тії на Брістоль-Коув, відбудеться 15 травня за українським часом.

2288 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: