Заради кого Емма Вотсон залишається на карантині?

24 березня 2020,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Гаррі Поттер» Емма Вотсон підтримала флешмоб #IStayHomeFor, в рамках якого зірки розповідають в соцмережах про те, заради кого вони залишаються вдома і підтримують карантин.

У понеділок 29-річна британська актриса опублікувала в Instagram миле селфі з плакатом, де вона написала, що залишається вдома у час пандемії коронавірусу заради своєї бабусі, мами і найкращої подруги:

Моїй бабусі за 70, тому вона особливо вразлива... Моя мама страждає від діабету 1-го ступеня, а моя найкраща подруга працює в системі охорони здоров'я. #ЯЗалишаюсяВдомаЗаради них. А заради кого ви залишаєтеся вдома? Посилаю любов.

Також в даному пості Вотсон нагадала, що у важкі часи ми повинні підтримувати одне одного хоча б дистанційно, наприклад, «зателефонувати молодим батькам і прочитати казку їхнім дітям», «купити подарункові сертифікати в улюблених місцевих бізнесах на майбутнє», щоб не дати їм збанкрутувати, «пожертвувати гроші до місцевого банку їжі для бідних» та «бути добрішими до себе».

На початку року Вотсон зіграла в новій екранізації роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», яка отримала «Оскар» за свої костюми.

1341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: