Другий український трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин» з Джейсоном Кларком

8 лютого 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові полоскотати свої нерви? Тоді сміливо дивіться новий український трейлер горор-трилера «Кладовище домашніх тварин», заснованого на однойменному романі майстра жахів Стівена Кінга.

Героями картини «Кладовище домашніх тварин» є сім'я Крідів подружжя Луїс і Рейчел (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та їх двоє дітей. Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і коли їхнього кота збиває машина, батько за порадою сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу) ховає улюбленця дочки на кладовищі для домашніх тварин, що знаходиться неподалік. Виявляється, що це кладовище розташоване на проклятій землі, і всі, хто на ньому похований, повертаються до життя. Незабаром дівчинку спіткає трагічна доля, і вбитий горем Луїс вирішує поховати її там же в надії, що вона воскресне. Він порушує бар'єр між світом мертвих і світом живих, і округу починають тероризувати живі мерці

Разом з трейлером вийшов новий постер фільму «Кладовище домашніх тварин», на якому над основними героями височить той самий моторошний кіт з сяючими очима. У кіно з 4 квітня.

2505 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: