Трейлер мультфільму «Костянтин: Місто демонів»

2 серпня 2018,  00:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила трейлер повнометражного мультфільму «Костянтин: Місто демонів», заснованого на однойменному мультсеріалі.

Сім'янин Чаз (Деміан О'Хейр) звертається за допомогою до детектива-екзорциста Джона Костянтина (Метт Райан), щоб той допоміг вивести з надприродної коми його дочку Тріш. Щоб перехитрити демона Берула і забрати у нього душу Тріш, Костянтин і Чаз об'єднуються з загадковою Кошмарною Медсестрою, впливовою Королевою Янголів і брутальним ацтекським богом Міктлантекутлі. Вони відправляються в світ тіней і темної магії, де все є зовсім не таким, яким здається, і за все треба платити свою ціну. Шлях до спокути ніколи не є легким, і якщо Костянтин збирається дійти до кінця, то повинен перехитрити найбільших хитрунів пекла та зіткнутися лицем до лиця зі своїм головним ворогом Нергалом, поки він продовжує боротися зі своїми внутрішніми демонами.

Мультфільм «Костянтин: Місто демонів» буде йти 90 хвилин, з яких 60 хвилин  нові матеріали. На Blu-ray і в форматі Digital він вийде восени, 9 жовтня.

7117 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...