Рецензія на фільм «Секс заради виживання»

22 серпня 2006,  08:30 | Рецензії | Автор: brabus

Дивні іноді зауважую за собою якості - нещодавно відкрив, що можу робити кілька справ одночасно: матюкатися на розплавлений від жари 250-гіговий гвинт, забитий до відмові всім для мене корисним, тим - що збирав і збирав не один рік, матюкатися на NTFS, яка нагнулася на серваці й унесла із собою в небуття близько 100Гб добірних корисностей, і при цьому умудряюся на робочому компі дивитися фільм, і активно переживати за героїв. Фільм 2006го року виробництва, що я із задоволенням віддивився, називається "Three", що по-нашому просто "Три".

Не відразу я впізнав серед акторів Біллі Зейна, (поганець із фільму "Титанік"). Тут його чорне густе волосся замінила блискуча й переливчаста на сонці лисина, що плавно переходить у півтижневу щетину. Так само, у фільмі грає Келлі Брук. Відмінні, скажу я вам, у громадянки Брук груди. Подивіться фільм - зацінуєте які вони відмінні поза купальником! До речі, хто не пам'ятає, торік вона знімалася у фільмі "Будинок дев'яти".

Загалом, фільм починається з того, що дуже забезпечений архітектор Джек (Біллі Зейн) зі своєю дружиною Дженіфер (Келлі Брук) і друзями відправляється в круїз на шикарному катері. Крім них на катері присутні капітан і обслуговуючий персонал. Якось, сонячним ранком катер загоряється й тоне, і все це посередині океану. До берега змогли доплисти Дженіфер і офіціант із катера Мануель. Мануель виявився хлопцем розумним - побудував на березі будиночок, приловчився ловити омарів і крабів.

А тепер увага - ключове питання: про що думає статевозрілий чоловік, який потрапив на незаселений острів удвох з Келлі Брук, за умови що він не популярний співак, і котрому яйця на футболі ще не відбили?

От, власно, це питання й стає каменем спотикання між Мануелем, і новоприбулим третім що вижив - чоловіком Дженіфер. Обидва вони роблять один одному підлості, розбивають носи й крадуть припаси. У Джека справи йдуть гірше, ніж у його конкурента - з добуванням годівлі все дуже туго. Ще й дружина почала йому зраджувати... Загалом, на острові особливо поспати й розслабитися не вдається, завжди є шанс одержати ножем у кадик... А рятувальників досі немає, і немає.

Порадував мене цей фільм, так. Дивишся, і не знаєш - за кого більше переживати - хто позитивний герой, що повинен вижити й урочисто віддрюкати "принцесу", а хто поганець і повинен померти в муках і стражданнях. Ясно було, що хтось у фільмі, та й помре. А от хто?

Мені от цікаво, чому такий лихий актор, як Біллі Зейн, так рідко з'являється у фільмах?! З нього лиходій виходить відмінний! Десь чув, що товариш Зейн і сам по собі досить таки гівнястий тип... Але хіба його гівнястість привід позбавляти нас, глядачів, задоволення дивитися класні фільми із класним лиходієм?!

1035