Які супергеройські фільми вийдуть на екрани в 2018 році?

5 грудня 2017,  18:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2018 році глядачів розважатимуть 10 фільмів про супергероїв від кінокомпаній Marvel, DC, Sony Pictures і 20th Century Fox.

2018 рік виявиться великим роком для Marvel Studios, оскільки тоді відбудеться прем'єра не тільки очікуваних супергеройських екшенів «Чорна пантера» і «Людина-мураха і Оса», а й блокбастера «Месники: Війна нескінченності», і до його прибуття залишилося вже 6 місяців (мінус два дні). Трейлер, який зібрав разом всіх супергероїв MCU, побив рекорд за кількістю переглядів за першу добу, тому якщо якийсь фільм і стане мільярдером наступного року, так це точно будуть треті «Месники».

Після відносного затишшя 2017 року, коли з фільмів про мутантів на екрани вийшов тільки «Логан», наступного року 20th Century Fox представить одразу дві нові глави даної франшизи: «Люди Ікс: Нові мутанти», які зберуть разом п'ятірку юних мутантів, що не здатні контролювати свої сили і замкнених у страшній лабораторії; і «Темний фенікс», в якому юна Джин Грей у втіленні зірки серіалу «Гра престолів» Софі Тернер перетвориться в руйнівну сутність Темний фенікс. В останньому фільмі також повернуться Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Еван Пітерс та багато інших акторів з попередньої трилогії.

На додаток бешкетувати в кінотеатрах у своєму сіквелі «Дедпул 2» буде балакучий найманець, якого знову зіграє Райан Рейнольдс.

З анімаційних супергероїв на екрани повернеться сім'я Парров в мультфільмі від Disney і Pixar «Суперсімейка 2», який глядачам довелося чекати цілих 14 років.

У «Веномі» Томом Харді заволодіє інопланетний паразит, який живиться ненавистю, і як він буде з ним боротися, ми побачимо в жовтні наступного року. Українська прем'єра «Венома» ще не підтверджена, але, швидше за все, вона відбудеться на день раніше світової. Поки тільки невідомо, коли в українські кінотеатри прибуде «Анімаційний Людина-павук», яким також займається Sony Pictures.

Закриє 2018 рік «Аквамен», який розповість історію Артура Каррі, напівлюдини і напіватланта, в образі якого повернеться Джейсон Момоа. Режисером картини виступає Джеймс Ван.

Графік виходу супергеройських фільмів 2018 року:

На який з цих супергеройських екшенів ви очікуєте більше всього? Пишіть в коментарях.

3038 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: