Перший погляд на Джуда Лоу в образі молодого Дамблдора в сіквелі «Фантастичних звірів»

16 листопада 2017,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютна промо-фотографія фентезі «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» представляє його основних персонажів, включаючи молодого Албуса Дамблдора.

Кінокомпанія Warner Bros. вирішила сьогодні порадувати всіх шанувальників Поттеріани та його спін-оффу «Фантастичні звірі» атмосферною фотографією каста в образах дев'яти чарівників і одного-мага.

Зрозуміло, найцікавішим з них є молодий професор Альбус Дамблдор, якого в сіквелі втілює Джуд Лоу. Його персонаж одягнений у довге синє пальто, яке приховує інший костюм, а в руках Дамблдор тримає чарівну паличку, що світиться синім світлом, але це аж ніяк не та легендарна Бузинная паличка, один з Дарів смерті, яка зіграла важливу роль в останніх фільмах про Гаррі Поттера.

Володарем артефакту є Геллерт Гріндевальд, в образі якого постає Джонні Депп. Його паличка також світиться синім вогником. Гріндевальд не кутається в своє чорне пальто, що дозволяє краще розгледіти його костюм, що складається з білої сорочки, світло-синьої атласної жилетки, чорних штанів з вишитими кишенями і високих чорних чобіт. Загалом, дуже навіть в стилі самого Деппа і його персонажів.

Згідно з історії чарівного світу Дж.К. Роулінг, в юності Дамблдор і Гріндевальд були близькими друзями, але після обрали різні шляхи: один став вчителем, а другий вирішив завоювати світ. Після вони зійшлися в епічному поєдинку, де переміг майбутній директор Гоґвортсу, відвоювавши Бузинну паличку і закривши Гріндевальда у чарівній в'язниці Нурменгард.

Поруч з Дамблдором розташувався Кріденс Бербоун (Езра Міллер), який в кінці перших «Фантастичних звірів» перетворився в обскуруса, і нова героїня Маледікт (Клаудія Кім), на яку накладено родове прокляття, що має перетворити її на звіра.

Майже в центрі фото стоїть головний герой Ньют Скамандер (Едді Редмейн), також з паличкою, що світиться, напоготові. Бездонну валізу магозоолога охороняє його майбутня дружина і аврор МАКУСА Тіна Голдштейн (Кетрін Вотерстон).

Разом з ними в сіквелі повертаються легілімент Квіні Голдштейн (Елісон Судол) і пекар Якоб Ковальські (Ден Фоглер), якому в кінці першого фільму стерли пам'ять про існування магії, але, мабуть, ненадовго.

Також знімок представив перший погляд на давню подругу Ньюта Літа Лестранж (Зої Кравіц) і його старшого брата Тесея Скамандера (Каллум Тернер), героя війни та голови аврорів Міністерства магії. Літа і Тесей заручені і готуються до весілля.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею фільму і розглянути кожного героя краще.

«Фантастичні звірі і де їх шукати 2», режисером яких є Девід Йейтс, прибудуть в кіно 15 листопада 2018 року.

4076 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: