Зірка «Надлюдей» Серінда Свон попрощалася з довгим волоссям Медузи

29 серпня 2017,  23:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єрі серіалу «Надлюди» Серінда Свон представила свою дуже коротку стрижку.

У «Надлюдях» Свон втілює королеву Медузу, дружину короля Чорного грому (Енсон Маунт), який править ізольованим суспільством надлюдей Аттілан.

Знаковою рисою цієї героїні є довге руде волосся, яким вона може маніпулювати і при необхідності використовувати в якості зброї в бою. Наприклад, в даному фрагменті, де брат Чорного грому Максимус (Іван Реон) намагається перетягнути Медузу на свою сторону, розпускаючи руки, вона швидко кладе цьому край, притискаючи його до стіни і обволікаючи волоссям навколо його шиї, щоб він замовк.

Зрозуміло, руде волосся Медузи було створене за допомогою CGI, зате в реальному житті у актриси останнім часом були своє темне волосся середньої довжини, як під час Comic-Con в липні. Але на прем'єрі «Надлюдей», яка пройшла в понеділок в Universal City, Свон з'явилася вже з коротким волоссям попелястого кольору, після чого поділилася фотографією з прем'єри у своєму Instagram, підписавши її просто:

«Надлюди»...

Разом з актрисою волосся втратить і її героїня, як показав свіжий трейлер серіалу, який ви можете побачити нижче. Але і без них Медуза зможе за себе постояти.

Більше фото з прем'єри ви знайдете в нашій галереї.

Нещодавно на таку ж зачіску зважилася зірка фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» Кара Делевінь.

Як вам такий образ Свон?

Прем'єра перших двох серій «Надлюдей» відбудеться в українських кінотеатрах IMAX 31 серпня.

3087 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: