Джона Хілл завершив зйомки свого режисерського дебюту

5 серпня 2017,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Мачо і ботана» Джона Хілл зняв комедію, яка відправить нас назад у 1990-ті.

Режисерський дебют Хілла називається «Середина 90-х» («Mid '90s») і розповість історію тінейджера Стіві, який дорослішає в Лос-Анджелесі в 1990-х роках. Він разом зі своєю командою по скейтбордингу отримує важливі життєві уроки і намагається правитися з усіма ролями, які повинен грати в своєму житті: сурогатного партнера для своєї несамостійної мами-одиначки, одержувача запотиличників і принижень від свого проблемного старшого брата і невидимку в середовищі своїх багатих шкільних друзів.

Зйомки фільму завершилися в кінці липня і проект знаходиться на стадії постпродакшну, повідомляє сайт IMDb.

Головні ролі у комедії виконують Лукас Хеджес, який цього року був номінований на «Оскар» за свою гру в драмі «Манчестер біля моря», і зірка «Фантастичних звірів» Кетрін Вотерстон.

Компанію їм складуть Алекса ДеміРей Донован») і Касі ЕлізВулиця порятунку»).

Сценарій до фільму Хілл написав сам, і тут немає нічого дивного, адже він був сценаристом комедійних хітів «Мачо і ботан» і «Мачо і ботан 2», де також зіграв з Ченнінгом Татумом головні ролі, а також доклав руку до сценарію комедій «Повний розковбас» і «Чому він?». Всі ці кінокартини були з рейтингом R (18+), так що цілком ймовірно, що і «Середина 90-х» буде з його фірмовим гострим гумором.

На цьому його роль в проекті закінчується — актор, двічі номінований за свою гру на «Оскар», волів цього разу залишитися за кадром.

Прем'єра фільму «Середина 90-х» очікується у 2018 році.

2171 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...