Бенедикт Камбербетч і Джейк Джилленхол інсценують вбивство

11 червня 2017,  19:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівські номінанти Бенедикт Камбербетч і Джейк Джилленхол ведуть переговори щодо своєї участі в драмі «Ріо» («Rio»).

«Ріо» розповість про фінансового репортера, який відправляється в Ріо-де-Жанейро в гості до свого багатого друга, який втягує його в авантюру з інсценуванням смерті.

Якщо переговори пройдуть успішно, то репортера втілить Джилленхол, а його багатого друга — Камбербетч, як повідомляє Variety.

Режисером драми буде Лука Гуаданьіно, який зняв фільм «Я — це любов», що отримав номінацію на «Оскар» і «Великий сплеск».

Сценарій до «Ріо» написав оскарівський номінант Стівен Найт, творець серіалів «Гострі козирки» і «Табу».

Минулого року Камбербетч приєднався до Кіновсесвіту Marvel, зігравши супергероя Доктора Стренджа в однойменному фільмі. Актор знову одягне свій чарівний плащ в «Торі: Рагнарок» і «Месниках: Війна нескінченності». Також серед його майбутніх проектів значаться байопік «Війна струмів», фентезі Енді Серкіса «Книга джунглів» і мультфільм «Грінч — викрадач Різдва».

Навесні Джилленхола можна було побачити в науково-фантастичному трилері «Життя» з Райаном Рейнольдсом. В рамках 70-го Каннського кінофестивалю він представив кінокартину «Окджа», де зіграв з Тільдою Свінтон. Нещодавно актор завершив зйомки у режисерському дебюті Пола Дано «Дике життя» разом з Кері Малліган і скоро приступить до роботи над вестерном Жака Одіара «Брати Сістерс», де компанію йому складуть Хоакін Фенікс і Джон К. Рейлі.

Раніше Камбербетч і Джилленхол повинні були разом зіграти в байопіку «Війна струмів», але Джилленхол вибув з проекту, після чого його роль дісталася Майклу Шеннону.

1346 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: