Ума Турман возз'єдналася з Ларсом фон Трієром

4 червня 2017,  01:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Ума Турман знялася в драматичному трилері «Будинок, який побудував Джек».

«Будинок, який побудував Джек» повідає про 12 років з життя дуже розумного серійного вбивці на ім'я Джек і покаже вбивства, які зробили його справжнім маніяком.

Головну роль у трилері виконує оскарівський номінант Метт Діллон.

Турман втілить одну з нещасних жінок, яким не пощастило зустріти на своєму шляху Джека.

В березневому інтерв'ю сценарист і режисер «Будинку, який побудував Джек» Ларс фон Трієр розповів, яким чином йому вдалося знайти акторів для свого нового проекту:

Було так багато людей, яким ми надіслали сценарій, і вони сказали, що зроблять все, щоб попрацювати зі мною... але тільки не з цим сценарієм. А потім були ці двоє, які погодилися. Я запитав у них: «Ви впевнені?», і вони сказали: «Так, так, так». Думаю, ми повинні перевірити їх уміння читати.

З Турман скандальний датський кінематографіст раніше працював над своєю попередньою дилогією «Німфоманка», яка вийшла на екрани в 2013 році.

Разом з нею і Діллоном в «Будинку, який побудував Джек» зіграють Райлі Кіо, Шиван Феллон, Бруно Ганц, Софі Гробель і Девід Бейлі.

Зйомки фільму проходили навесні у Швеції та Данії та вже завершені.

Цього року Турман можна буде побачити в комедії «Британці йдуть!» з Тімом Ротом, фентезійному трилері «Далі по коридору» та сімейній комедії «Війна з дідусем» з Робертом Де Ніро.

Прем'єра «Будинку, який побудував Джек» очікується у 2018 році.

1587 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: