В «Месниках: Війна нескінченності» з'явиться Чорний орден

12 травня 2017,  15:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Конга: Острів черепа» зіграє в «Месниках: Війна нескінченності» члена Чорного ордена, який служить Таносу.

Террі Нотари, що втілює в «Конзі: Острів черепа» головного героя Конга, в інтерв'ю для The Hollywood Reporter розкрив, що працює з виконавцем ролі головного лиходія Таноса Джошем Броліном над «Месниками: Війна нескінченності»:

Зараз я працюю над чотирма персонажами. Я працюю з Джошем Броліном і трьома іншими акторами в «Месниках: Війна нескінченності», де я граю праву руку Джоша Броліна, поганого хлопця у фільмі. Я не можу сказати ім'я цього персонажа, оскільки, думаю, Marvel мені відрубає голову, але я використовую [в його втіленні] принцип того, щоб відкинути в бік дурницю і просто грати по-справжньому злого персонажа. Це працює. Це дійсно працює.

На сайті IMDb його персонаж називається Cul Obsidian, що є відсиланням до Чорного ордена Таноса, також відомого як Кулл Обсидіан.

Чорний орден — це група безжальних прибульців, перша лінія фронту Таноса у Війні нескінченності. У нього входять Чорний карлик (Black Dwarf), Корвус Глейв (Corvus Glaive), Чорна паща (Ebony Maw), Прийдешня північ (Proxima Midnight) і Супергігант (Supergiant).

Квітневі закулісні фотографії зі знімального майданчика в Единбурзі від Daily Mail показали каскадерів і акторів у костюмах для використання технології захоплення руху, озброєних палицями двох представників Чорного ордена: Корвуса Глейва і Супергіганта.

Нотарі, чия фільмографія включає в себе втілення мавп в «Повстання планети мавп», «Світанку планети мавп» і прийдешньої «Війні за планету мавп», а також втілення орка в «Варкрафті», серед них не було видно.

У січні стало відомо, що одного із антагоністів «Війни нескінченності» втілить зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року.

4474 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: