Переможці MTV Movie and TV Awards 2017

8 травня 2017,  19:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільмом року на MTV Movie and TV Awards 2017 стала диснеївська казка «Красуня і чудовисько».

Вчора в Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія нагородження MTV Movie and TV Awards, де переможців обирають глядачі. І цього року вони віддали перевагу діснеївському рімейку «Красуня і чудовисько», нагороду від імені якого отримували Емма Вотсон, яка зіграла Белль, режисер Білл Кондон і Джош Гад, що втілив ЛеФу. Конкурентами діснеївського блокбастера в цій категорії були фільми «Майже сімнадцять», «Пастка», «Логан: Росомаха» і «Бунтар-один: Зоряні війни. Історія».

Вперше акторські категорії MTV Movie and TV Awards не були розділені на чоловічі і жіночі, і в них нарівні були представлені як актори, так і актриси різних жанрів. Разом з перемогою «Красуні і чудовиська» окремо удостоїлася нагороди за свою гру і Вотсон, яка, отримуючи її, сказала:

Думаю, що мені дали цю нагороду через те, якою є Белль, і кого вона представляє. Мешканці села в нашій казці хотіли переконати Белль в тому, що світ менший, ніж їй здається, що там у неї є обмежена кількість можливостей. Мені дуже подобалося грати героїню, яка не побажала це слухати.

Героєм року назвали Тараджі П. Хенсон. Вона зіграла головну героїню в історичній драмі «Приховані фігури» — Кетрін Джонсон, одну з афроамериканських жінок-вчених, які займалися складними обчисленнями для НАСА під час підготовки запуску астронавта Джона Гленна на орбіту, що змінило розстановку сил в Космічній гонці США і СРСР. В цей же час вона паралельно боролася разом з колегами-жінками за свої права.

Кращим лиходієм року став Ніган у виконанні Джеффрі Діна Моргана з «Ходячих мерців». Тут йому вдалося перевершити навіть настільки мегапопулярного суперзлодія, як Джокер, якого в «Загоні самогубців» зіграв Джаред Лєто, і таким чином було доведено, що нинішні популярні серіали легко можуть на рівних конкурувати з блокбастерами.

У категорії Кращий поцілунок перемогли Ештон Сандерс і Джаррель Джером з оскароносної драми «Місячне сяйво», обійшовши Емму Стоун і Райана Гослінга з «Ла-Ла Ленда». Сандерс присвятив її тим, хто відчуває себе чужим у цьому світі:

Ця нагорода більше, ніж ми з Джаррелем. Вона представляє більше, ніж просто поцілунок, вона представляє тих, хто відчуває себе чужим, ізгоєм, вона представляє нас.

Дуетом з великого екрану, який підкорив серця глядачів, стали Х'ю Джекман і Дафні Кін, що втілили Росомаху і його дочку Лору у фільмі «Логан: Росомаха».

За премії отримали двоє акторів трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лів Релл.

Кращим серіалом року стали «Дуже дивні справи», а в акторській категорії перемогла виконавиця ролі незвичайної дівчинки Од Міллі Боббі Браун.

Переможці MTV Movie and TV Awards 2017:

Фільм року: «Красуня і чудовисько»
Кращий актор або актриса фільму: Емма ВотсонКрасуня і чудовисько»)
Серіал року: «Дуже дивні справи»
Кращий актор або актриса серіалу: Міллі Боббі БраунДуже дивні справи»)
Кращий комедійний актор або актриса: Лів РеллПастка»)
Кращий герой: Тараджі П. ХенсонПриховані фігури»)
Кращий лиходій: Джеффрі Дін МорганХодячі мерці»)
Кращий поцілунок: Ештон Сандерс і Джаррель ДжеромМісячне сяйво»)
Кращий документальний фільм: «Тринадцята»
Найкраще реаліті-змагання: «RuPaul’s Drag Race»
Кращий ведучий: Тревор Ної («Щоденне шоу»)
Слезовышибатель: Джек і Рендалл на карате в «ми»
Наступне покоління: Деніел КалуяПастка»)
Кращий дует: Х'ю Джекман і Дафні КінЛоган: Росомаха»)
Краща американська історія: «Чорнуватий»
Краща битва проти системи: «Приховані фігури»
Кращий музичний момент: «You’re the One That I Want» у виконанні каста «Grease: Live»
В тренді: «Run The World (Girls)» у виконанні Ченнінга Татума і Бейонсе («Lip Sync Battle»)

1760 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: